Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü felçli görmek

Rüyada yüzü felçli görmek

Rüyada yüzü felçli görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, gözyaşının dineceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü felçli gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartmanız veya aşırıya kaçmanız durumunda kötü görünebilirsiniz.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü felçli görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüz felci olmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada yüz felci görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek hastalıklarının son bulacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada yüzü felçli birini görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada yüzün felç olmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments