Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini felçli görmek

Rüyada başka birini felçli görmek

Rüyada başka birini felçli görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yazgısının güzelleşeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birini felçli gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Rüyada başka birini felçli görmek hayırlı işlere girişileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kişinin daha çok kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına yorulur.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, icat yapacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzı felç olmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının felç olduğunu görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada babanın felç olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada felçli olan birini görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments