Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün felç olmak

Rüyada yüzün felç olmak

Rüyada yüzün felç olmak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada yüzün felç olmak gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada yüzü felçli görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, elinin dara düşmeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret eder.

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Rüyada yüz felci görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına alamet eder.

Rüyada yüzüne felç gelmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, mal ve rızkın çoğalmasına inanılır.

Rüyada yüz felçli birini görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüz felç olduğunu görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments