Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz felci geçiren birini görmek

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüz felci geçiren birini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Rüyada yüz felç geçirmek işten yana kısmetinin kapanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine inanılır.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüz felci geçirmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, onlardan fayda göreceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine inanılır.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments