Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini felç görmek

Rüyada birini felç görmek

Rüyada birini felç görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hayallerine kavuşacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada birini felç gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Rüyada ağız felci olmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun felç olduğunu görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada babasını felç görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ona özlemle sarılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin felç olduğunu görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felçli olan birini görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada felçli kadın görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments