Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek işlerin başına geçeceğine, sorunlarının da son bulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayatının da düzene gireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, işlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek çok sağlıklı olunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Rüyada yüz felç geçirmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yüz felci geçirmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, sıkılacağı bir haber almaya, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, sorumlulukların azalacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments