Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini felçli görmek

Rüyada ölü birini felçli görmek

Rüyada ölü birini felçli görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölü birini felçli gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Rüyada ölüyü felçli görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini felçli görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, refah düzeyinin düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını felçli görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, istediği gibi yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada felçli birini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felç olmuş birini görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini felçli görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments