Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde zorluk yaşamış olsanız bile, tamiri mümkün kılan enerjilerden faydalanabilirsiniz.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Rüyada yüz felç olmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüz felci olmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını felçli görmek gönül kapılarını açacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments