Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli birine yardım etmek

Rüyada felçli birine yardım etmek

Rüyada felçli birine yardım etmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Rüyada felçli birine yardım etmek gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada felçli birine yardım etmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü felçli görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini felç görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, hırpalanacağına işarettir.

Rüyada başkasının felç olduğunu görmek yardımcı olmayacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments