Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının felç olduğunu görmek

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kocasının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada kocasını felçli görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada yüz felç geçirmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada yakının felç olduğunu görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına inanılır.

Rüyada kendini felçli görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, sağlığını da kaybedeceğine, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını felçli görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments