Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının felç olduğunu görmek

Rüyada başkasının felç olduğunu görmek

Rüyada başkasının felç olduğunu görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, toparlanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Rüyada sevdiğini felçli görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu felç görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, hayatının karışacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi felçli görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işarettir.

Rüyada felç geçirmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, borçların gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada birini felçli görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada babayı felçli görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, iş sahibi olunacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını felç görmek yarınlarına inanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına delalet eder.

Rüyada felçli kadın görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments