Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzın felç olduğunu görmek

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzın felç olduğunu gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek güvensizlik duymaya, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzının felç olmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Rüyada ağzı felç olmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işarettir.

Rüyada bir yakınının felç olduğunu görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, başına türlü işler geleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Rüyada bir yakının felç olduğunu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada felç olmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments