Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına işaret etmektedir.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Rüyada felçli hasta görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, başarılarının daim olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet eder.

Rüyada hasta birini çok iyi görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta olup iyileşmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatalak hastayı iyileşmiş görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments