Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü felçli görmek

Rüyada ölüyü felçli görmek

Rüyada ölüyü felçli görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, onları okula göndereceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü felçli gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Rüyada ölü birini felçli görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalettir.

Rüyada ölüyü felçli görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada annemi felçli görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci olmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini felç olmuş görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada babayı felçli görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments