Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin felç olduğunu görmek

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, sorunların bir bir çözüleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işaret eder.

Rüyada annesinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada annemi felçli görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi felç görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine alamet eder.

Rüyada anneyi felçli görmek işinin ehli durumuna geleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına delalettir.

Rüyada annesini felçli görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işarettir.

Rüyada annenin felç olduğunu görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına delalettir.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments