Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felç olmuş birini görmek

Rüyada felç olmuş birini görmek

Rüyada felç olmuş birini görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, geçim derdi yaşamayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada felç olmuş birini gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada felçli kadın görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek zenginlik elde edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada felçli insan görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalettir.

Rüyada yüzü felçli görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada birini felçli görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada başkasını felçli görmek yeni bir makama sahip olunacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments