Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin felç olduğunu görmek

Rüyada annemin felç olduğunu görmek

Rüyada annemin felç olduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, yüzünün de güleceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, parasının ve malının çoğalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada anneyi felçli görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, helal ekmek yeneceğine rivayet eder.

Rüyada annemi felçli görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada annenin felç olduğunu görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada annesini felçli görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi felç görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments