Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını felçli görmek

Rüyada başkasını felçli görmek

Rüyada başkasını felçli görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada başkasını felçli gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya sevgi temalı ilişkilerinizdeki olumlu gelişmeler özel yaşamınızı renklendirebilir.

Rüyada babayı felç görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun felç olduğunu görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini felç olduğunu görmek vefakar bir insan olunacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Rüyada felçli birini görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek aşık olacağına, işlerinde bereket olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine alamet eder.

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments