Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli insan görmek

Rüyada felçli insan görmek

Rüyada felçli insan görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, gönül kapılarını açacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, duygularını açığa vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada felçli insan gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Rüyada felçli insan görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, ekmeğinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet eder.

Rüyada bir insanı felçli görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet eder.

Rüyada felçli insanı yürürken görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kardeşini felçli görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalet eder.

Rüyada birini felç görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi felçli görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, işlerin günden güne artacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments