Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini felçli görmek

Rüyada birini felçli görmek

Rüyada birini felçli görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini felçli gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yüksek ya da karışık bir durum için yeni çözümler keşfedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin felç olduğunu görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının felç olduğunu görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağız felci olmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada birini felç olarak görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada felçli hasta görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada felçli insan görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına alamet eder.

Rüyada yüzü felçli görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, onlara hayrının dokunacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüz felci görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments