Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli kadın görmek

Rüyada felçli kadın görmek

Rüyada felçli kadın görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada felçli kadın gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada felçli kadın görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet eder.

Rüyada annenin felç olduğunu görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada yüz felci geçirmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini felc görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada felçli birini görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Rüyada felçli birine yardım etmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işarettir.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, umutlarının kırılacağına tabir olunur.

Rüyada birini felçli görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sorunlarının da çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments