Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felç geçirmek

Rüyada felç geçirmek

Rüyada felç geçirmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada felç geçirmek gördüyseniz:

  • Anı yaşamalısınız.

Rüyada ağız felci geçirmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada felç geçirmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine rivayet eder.

Rüyada felç geçiren birini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments