Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Rüyada yüz felç geçirmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine delalettir.

Rüyada yüz felci geçirmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalettir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek işlerinin kötüleşeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada felç geçirmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments