Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız felci geçirmek

Rüyada ağız felci geçirmek

Rüyada ağız felci geçirmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada ağız felci geçirmek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada ağız felci geçirmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada ağız felci görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağız felci olmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, neşeleneceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada felç geçirmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada felç geçiren birini görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments