Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felç geçiren birini görmek

Rüyada felç geçiren birini görmek

Rüyada felç geçiren birini görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalet eder.

Rüyada felç geçiren birini gördüyseniz:

  • Duyguları kontrol etmek zor olabilir.

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Rüyada felç geçirmek kişinin kazancının çoğalacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalettir.

Rüyada felç geçiren birini görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalettir.

Rüyada yüz felç geçirmek ne yapacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işarettir.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek arif kimselerden sayılacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağız felci geçirmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada felç geçirdiğini görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments