Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek büyük sorunlar yaşanacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, büyük üzüntüler olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, amaçlarına ulaşacağına, maneviyatının çökeceğine tabir olunur.

Rüyada felç geçirdiğini görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, fesada bulaşacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ağız felci geçirmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işarettir.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, işlerine yeni işler katacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, zorluklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek kendisini eve kapatacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına delalettir.

Rüyada yüz felç geçirmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felç geçiren birini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, kazançların artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments