Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine delalet eder.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek başarılı işlere imza atılacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağız felci geçirmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet eder.

Rüyada yüz felç geçirmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, layık olduklarına sahip olacağına delalettir.

Rüyada yüz felci geçirmek çok büyük hayır duaları alacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada felç geçirdiğini görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, saygınlık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, çok büyük hayır duası alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments