Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz felç geçirmek

Rüyada yüz felç geçirmek

Rüyada yüz felç geçirmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yüz felç geçirmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmekten veya bildiğiniz gibi ilerlemekten korkmamalısınız.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada yüz felç geçirmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada yüz felci geçirmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayırlı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada felç geçiren birini görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments