Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Kişisel farkındalığınız, dış dünyayı algılama biçiminiz veya dış dünyadaki algınız değişikliğe uğrayabilir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felç geçirmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, boş kuruntularla uğraşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüz felci geçirmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına delalettir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada felç geçirdiğini görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada felç geçiren birini görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments