Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada yüz felci geçirdiğini gördüyseniz:

  • Poziyonunuzu, imajınızı veya statünüzü değiştiren bir ilişki, ortaklık veya iş birlindeki bir değişiklik içinde aldatıcı etkileir barındırmasına rağmen ilerlemeniz için ihtiyaç dahilinde olabilir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüz felç geçirmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, dinde tartışmaya, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işaret eder.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet eder.

Rüyada ağız felci geçirmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments