Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felç geçirdiğini görmek

Rüyada felç geçirdiğini görmek

Rüyada felç geçirdiğini görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, beğenilen işlere imza atacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada felç geçiren birini görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada felç geçirdiğini görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada felç geçirmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments