Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fazla parmak görmek

Rüyada fazla parmak görmek

Rüyada fazla parmak görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalettir.

Rüyada fazla parmak gördüyseniz:

  • Duygu durumunuz veya çevrenizdeki kişilerin duygu durumları istikrarsızlık gösterebilir.

Rüyada fazla el parmağı görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada fazla parmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elde fazla parmak görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fazla parmak görmek kendisini mutsuz edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments