Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta fazla parmak görmek

Rüyada ayakta fazla parmak görmek

Rüyada ayakta fazla parmak görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta fazla parmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Rüyada ayakta fazla parmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta altı parmak görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada fazla parmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fazla el parmağı görmek kazancın katlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret eder.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalettir.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işarettir.

Rüyada fazla parmak görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments