Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fazla parmak

Rüyada fazla parmak

Rüyada fazla parmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, yeni yollara girileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fazla parmak gördüyseniz:

  • Şimdi, yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir veya hayatınıza biraz heyecan getirebilir.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek alınganlıkların hasıl olacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada fazla parmak görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret eder.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakta fazla parmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, makam edineceğine, itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fazla el parmağı görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, alım gücünde yükselme olacağına inanılır.

Rüyada elinde fazla parmak görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada parmaklarını fazla görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments