Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla gördüyseniz:

  • Bazı konularda jest ya da yardımlar almak isteyebilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, başına türlü belalar geleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, elinin kolunun bağlanacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde fazla parmak görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada parmaklarını fazla görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments