Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fazla el parmağı görmek

Rüyada fazla el parmağı görmek

Rüyada fazla el parmağı görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fazla el parmağı gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Rüyada elinde fazla parmak görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada fazla el parmağı görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmakların beşten fazla olduğunu görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada fazla parmak görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, işlerinin kolaylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments