Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak sayısını fazla görmek

Rüyada parmak sayısını fazla görmek

Rüyada parmak sayısını fazla görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak sayısını fazla gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarını fazla görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek sadaka ya da zekat vereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fazla parmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye rivayet eder.

Rüyada elinde fazla parmak görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments