Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağı fazla görmek

Rüyada ayak parmağı fazla görmek

Rüyada ayak parmağı fazla görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağı fazla gördüyseniz:

  • Tavsiye edilen yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işarettir.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına işarettir.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, rahat bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayakta fazla parmak kazançlarının gittikçe azalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada fazla parmak görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments