Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde fazla parmak görmek

Rüyada elde fazla parmak görmek

Rüyada elde fazla parmak görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, hayat boyu desteği olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, insanlara öncülük edeceğine, başarısının çoğalacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalettir.

Rüyada elde fazla parmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili bir durum partnerinizle uğraşmanız gerekmesi belli bir sorunun askıya alınmasına neden olabilir.

Rüyada elde fazla parmak görmek daha fazla başarı kazanılacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada bir elde on parmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parmakların beşten fazla olduğunu görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine rivayet eder.

Rüyada fazla parmak görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, işlerin de yolunda gideceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada fazla parmak rızık elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, verilen  sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments