Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde fazla parmak görmek

Rüyada elinde fazla parmak görmek

Rüyada elinde fazla parmak görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, işlere nazar değeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, büyük bir ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde fazla parmak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada elinde fazla parmak görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fazla el parmağı görmek ticaretinin büyüyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet eder.

Rüyada parmakların beşten fazla olduğunu görmek kudretinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işarettir.

Rüyada ayakta fazla parmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iyiliğe ve güzelliğe, bol para kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments