Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta fazla parmak

Rüyada ayakta fazla parmak

Rüyada ayakta fazla parmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, sıkılacağı bir haber almaya, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada ayakta fazla parmak gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta fazla parmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta altı parmak görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Rüyada fazla parmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada elde fazla parmak görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments