Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fazla ayak parmağı görmek

Rüyada fazla ayak parmağı görmek

Rüyada fazla ayak parmağı görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, geçiminin güçleşeceğine işaret eder.

Rüyada fazla ayak parmağı gördüyseniz:

  • Kendinden emin konuşan kişilerin sözlerine kanmamalı, kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulur.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işarettir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek zenginliği bulacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, günahların da affolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, işlerin aksamayacağına delalettir.

Rüyada parmakların beşten fazla olduğunu görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada elde fazla parmak görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada fazla parmak görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments