Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında fazla parmak görmek

Rüyada ayağında fazla parmak görmek

Rüyada ayağında fazla parmak görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir üniversitede hoca olunacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, düşman malından yemeye, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, borçlanacağına işarettir.

Rüyada ayağında fazla parmak gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işarettir.

Rüyada fazla el parmağı görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işarettir.

Rüyada elinde fazla parmak görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada ayakta fazla parmak hayatından çıkaracağına, işinin başından ayrılmayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments