Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarını fazla görmek

Rüyada parmaklarını fazla görmek

Rüyada parmaklarını fazla görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarını fazla gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kazancınızın artacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek ekmeğinin bereketleneceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada fazla parmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada fazla parmak görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde fazla parmak görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada fazla el parmağı görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine yorulur.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments