Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, günahlarından tövbe etmeye, acı veren kazalara, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek başarısızlığa düşüleceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek maddi kayba uğrayacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, işlere nazar değeceğine, yeni bir çevre edinileceğine yorulur.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada elde fazla parmak görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, rahat rahat yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Rüyada parmakların beşten fazla olduğunu görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments