Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakların beşten fazla olduğunu görmek

Rüyada parmakların beşten fazla olduğunu görmek

Rüyada parmakların beşten fazla olduğunu görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, zenginliğinin süreceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakların beşten fazla olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olaylara farklı yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde fazla parmak görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, mevkie edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarını fazla görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada fazla parmak görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayakta fazla parmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada fazla el parmağı görmek adının ülke dışında yayılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret eder.

Rüyada elinde fazla parmak görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments