Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyle kedi görmek

Rüyada fareyle kedi görmek

Rüyada fareyle kedi görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareyle kedi gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada kedi ve fare görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, işlerin iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada kedi gibi fare görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına inanılır.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kediye fare görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, geriye doğru gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments