Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi fareyi yediğini görmek

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet eder.

Rüyada kedi fareyi yediğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek değer göreceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Rüyada fareye yemek yedirmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının fare yediğini görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada farenin insan yediğini görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine işaret eder.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, duyguların karşılık bulacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalettir.

Rüyada fare yediğini görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hidayete ereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments