Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi gibi fare görmek

Rüyada kedi gibi fare görmek

Rüyada kedi gibi fare görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, zararının büyük olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kedi gibi fare gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Rüyada kedi gibi fare görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına delalet eder.

Rüyada insanı kedi gibi görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, uzaktan haberler işiteceğine alamet eder.

Rüyada insan gibi kedi görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, moralinin yerine geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine işarettir.

Rüyada kedi gibi miyavlamak maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kediyi insan gibi görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek bunun da geleceğine, karalar bağlayacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kulluk derecesinin artmasına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalettir.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek önünün kapanacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments