Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fareleri yakalamak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada evde fare yakalamak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük fare yakalamak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada elle fare yakalamak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, aydınlığa çıkılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz fare yakalamak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yakalamak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işarettir.

Rüyada fareyi yakalamak yanlış yatırımlar yapılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments